• Nu există produse în coș.
Vizualizare coș
Total:

Noutăți

Bicicleta electrică de înaltă calitate Shengmilo poate dura mulți ani!

Biciclete electrice de înaltă calitate Shengmilo™

Shengmilo™ de înaltă calitate bicicletele electrice au fost făcute cu multe considerente de piață. Am încercat să dezvoltăm și să folosim doar cele mai bune materiale, cele mai bune piese disponibile și să includem cele mai bune caracteristici, ceea ce au solicitat clienții și utilizatorii noștri. Bicicletele sunt testate intens și sunt introduse multe modificări și schimbări, înainte de a fi gata să introducem noi modele în lume. Acesta este motivul pentru care recenziile noastre e-biciclete sunt întotdeauna bune, iar feedbackul nostru este în mare parte foarte pozitiv. 

Există multe biciclete electrice pe piață, așa că uneori deciziile cu privire la ce să cumpărați pot fi dificil de luat. Din fericire, puține mărci precum Shengmilo™ ies în evidență prin caracteristicile sale avansate și calitatea foarte înaltă! Bicicletele Shengmilo™ sunt făcute să reziste și să reziste depășește-ți așteptările!

Shengmilo™ este recunoscut pentru calitatea noastră înaltă, dar și pentru alte caracteristici exclusive. Majoritatea modelelor noastre au anvelope grase, ceea ce face ca unitatea să fie mult mai confortabilă și aspectul mult mai avansat. In ceea ce priveste anvelopa, avantajul nostru este si el roata mag care oferă o perspectivă futuristă și oferă, de asemenea, o durabilitate mai bună, deoarece roata mag nu se poate îndoi sau deteriora la fel de ușor. 

Ești cineva care își dorește viteză, accelerație și cuplu? Nu mai căuta. Shengmilo™ sa asigurat că poți obține exact ceea ce îți dorești. Motoarele fără perii îmbunătățite de până la 1000 W sunt făcute pentru a vă îmbunătăți călătoria și pentru a vă face fericit.

comentarii 6 on Bicicleta electrică de înaltă calitate Shengmilo poate dura mulți ani!

 1. Mesut spune:

  Guten Tag kann man bei ihnen Ersatzteile bestellen falls der Motor von mx01 kaputt gehen sollte?

  1. shengmilo spune:

   Dragă Mesut,
   da, dacă cumpărați direct de pe site-ul nostru web, vă vor fi oferite toate piesele de schimb și suport complet.
   Salutări, Shengmilo

 2. vikentrigger spune:

  Doar cum fac să funcționeze motorul asistat

 3. Luis spune:

  Hola, los modelos MX20 și MX21 de 500w, sunt omologate în cadrul legislației EPAC (Electronic Power Assisted Cycles) pentru Europa și España?

  În acest caz, solicitarán matriculación como ciclomotor și sigur obligatorio? Como podría obtener su certificado de homologación europeo? Multumesc.

  1. Luis spune:

   Importante donde descarcă certificado de homologación european.

  2. shengmilo spune:

   Draga Luis,

   Veste bună, bicicleta electrică Shengmilo a trecut de certificarea UE EN15194.
   Acum poate fi folosit în mod normal pe majoritatea drumurilor.

   Toate cele bune
   shengmilo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Derulați în sus
eroare: Conținutul este protejat împotriva !!