• Nu există produse în coș.
Vizualizare coș
Total:

Noutăți

Introducere video Shengmilo MX21!

Popularitatea Shengmilo™ MX21 a crescut vertiginos în ultimele săptămâni scurte! Dacă vă întrebați de ce puteți urmări pur și simplu introducerea video. MX21 este o bicicletă electrică pliabilă și durabilă, cu absorbante puternice cu suspensie dublă față și spate și un motor puternic.

Shengmilo™ MX21 este potrivit pentru începători, precum și pentru pasionații de biciclete și profesioniști. Este una dintre cele mai apreciate ebike din istorie!

Bicicleta are un cadru din aliaj de aluminiu ușor, dar foarte puternic, despre care se știe că primește tot felul de lovituri, fără a absorbi nicio daune. Rama are 5 straturi de vopsea electrostatica, acoperind aluminiul.

Bateria detașabilă este plasată direct în corpul cadrului, ceea ce îi permite să fie mai mare și să aibă o capacitate mai mare. Prin urmare, MX21 are o baterie de 12.8 ah, care este considerată MULT în industria bicicletelor electrice.

Deoarece inginerii noștri nu au fost mulțumiți de comportamentul normal al anvelopelor pe terenuri accidentate, am decis să montam cea mai bună anvelopă de 20 inchi pe o bicicletă. Este foarte bun pe multe terenuri mai dure, cum ar fi zăpadă, noroi, nisip, plaje, terenuri montane, mlaștini și așa mai departe. Orice motociclist care a încercat o anvelopă grasă știe că pur și simplu nu există o opțiune mai bună. Am decis sa montam anvelopa tip CST BFT 20×4.0. pentru aderența sa puternică și rezistența scăzută.

MX21 este alimentat de un motor puternic de 48 V și 500 W, fără perii, de 75 nm, care oferă un cuplu mare, o accelerație bună și o viteză maximă de până la 40 de kilometri pe oră. Bicicleta are, de asemenea, o mulțime de alte caracteristici avansate, cum ar fi amortizoare față și spate, ceea ce se simte bine și neted în timpul raidului pe teren dificil și suportă o greutate de până la 150 de kilograme. Lumina din față este, de asemenea, puternică, așa că călătoria de noapte este la fel de bună.
Schimbatorul de viteze este un Shimano Gear avansat cu 7 viteze, cu piese Shimano complete.

Sistemul MX21 are trei moduri de viteza de deplasare; Modul Boost, unde nu mai trebuie să porniți modul electric și este potrivit pentru exerciții fizice. Al doilea este modelul Manpower, în care porniți modul fără să răsuciți ghidonul în loc să pedalați ușor cu picioarele pentru a economisi energie și baterie. Al treilea este modul Pure electric, în care nu mai trebuie să pedalezi, ci doar reglează viteza cu ghidonul și bucură-te de viteză.

comentarii 6 on Introducere video Shengmilo MX21!

 1. Karl Peter Messerich spune:

  Ich habe nicht so viel Glück mit meinem MX21!
  Ab Lieferung zeigte das Display nach kurzer Fahrt (1 – 3 km) den Fehlercode „E10”: dann blieb die Geschw.Anzeige eingefroren, man konnte die Anzeige nicht mehr umschalten von Ges.km auf Tages-km, Fahrzeit. Der Motor lief alergii normale. Auf Reklamation beim Händler (E-Bay) wurde mir ein neuer Controller geschickt (14 Tage), der keine Besserung brachte. Darauf wurde mir ein neues Display geschickt, seitdem ist die Fehlermeldung verschwunden.
  Die Bremsen quietschten beide jämmerlich, alles Aufrauhen der Beläge, Entfetten der Bremsscheiben brachte keine dauerhafte Besserung, erst der Austausch der Beläge im Fachhandel brachte Ruhe.
  Die Teleskopgebel klapperte von Anfang an beim Überfahrengößerer Unebenheiten. Nach ca.400 km bemerkte ich, daß beim Bremsen mit der Vorderbremse das Vorderrad nach links auslenkt und der linke Holm sich nach hinten biegt. Als ich das beim Verkäufer reklamierte, antwortete er nicht mehr. Ich teilte E-Bay mit, daß ich wegen nicht behebbarer Fehler vom Kauf zurücktreten will. Răspuns: der Verkäufer verweigert den Rücktritt!
  Jetzt sitze ich da mit der defekten Gabel. Habe versucht, im Fachhandel eine andere, bessere Gabel zu finden, aber für die dicken Felgen konnte mein Händler bisher noch keinen Ersatz finden.
  Zwischenzeitlich hatte ich das (sehr gut funktionierende) Schaltwerk gegen eines von Shimano getauscht, da das Original aus zu weichem Material besteht und nach jedem Liegendtransport im Kofferraum verbogen war und neu justiert werden mustste.
  Bin aber begeistert (wenn alles funktioniert) vom Fahrverhalten, Motor und Regelung. Nur die Bremsen könnten wirksamer und präziser sein.

 2. Cesar Chu Ortega spune:

  Bună băieți!
  Îmi puteți trimite, vă rog, instrucțiuni despre cum să schimb portul de încărcare?

  mulțumesc

  1. shengmilo spune:

   Draga Cesar,

   mulțumesc pentru întrebarea și interesul pentru Shengmilo.
   Mă bucur să aud că am reușit să rezolvăm situația prin conversația noastră prin e-mail.

   Bucurați-vă de plimbările zilnice!
   shengmilo

 3. ajun spune:

  Este și o bicicletă minunată, dar voi rămâne cu mx02-urile mele, deoarece este mai rapidă și nu trebuie să mă pliez niciodată. Multumesc pentru articol! Evee

 4. Nina spune:

  arata grozav! ai putea sa arati mai multe video-uri?

  1. shengmilo spune:

   Buna Nina,
   îți mulțumesc pentru interes!
   Vom încerca să facem videoclipuri de recenzii mai profesionale.
   Multumesc!
   shengmilo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Derulați în sus
eroare: Conținutul este protejat împotriva !!