• Nu există produse în coș.
Vizualizare coș
Total:

Noutăți

Shimano Gear Schimbător avansat

Schimbător Shimano pentru Shengmilo™

Schimbatorul avansat Shimano este unul dintre cele mai bune de pe piață, așa că nu au existat multe discuții în cadrul echipei noastre Shengmilo™. Decizia a fost logică, am folosit schimbătoare Shimano pentru toate modelele noastre de biciclete electrice. Shimano oferă o schimbare mai rapidă și mai lină, fără a fi nevoie de multă întreținere și curățare. Este cunoscut ca o marcă de lungă durată și foarte durabilă. Cu îngrijirea potrivită, va funcționa la fel de bine ca nou chiar și după mulți ani, chiar și decenii de utilizare zilnică.

Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) este un producător multinațional japonez de componente pentru ciclism, echipamente de pescuit și echipamente de canotaj. A produs consumabile de golf până în 2005 și echipament de snowboard până în 2008. Cu sediul central în Sakai, Japonia, compania are 32 de filiale consolidate și 11 filiale neconsolidate. Uzinele de producție principale ale Shimano sunt în Kunshan, China; Malaezia; și Singapore.

În 2017, Shimano a avut vânzări nete de 3.2 miliarde USD, 38% în Europa, 35% în Asia și 11% în America de Nord. Componentele pentru biciclete au reprezentat 80%, echipamentele de pescuit 19%, iar alte produse 0.1%. Compania este tranzacționată la bursă, cu 93 de milioane de acțiuni ordinare în circulație.
Sursa: Wiki

comentarii 2 on Shimano Gear Schimbător avansat

 1. timo spune:

  Fapte frumoase despre shimano, heh, dar chiar îmi amintesc că această marcă era deja pe prima mea bicicletă când aveam 10 ani și nu aveam peste 30 de ani, acesta este încă cel mai bun schimbător, felicitări lui Shimano.

  1. shengmilo spune:

   Buna,

   multumesc pentru comentariu.
   Suntem de acord că Shimano este pur și simplu cel mai bun! 🙂

   Have a nice day!
   shengmilo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Derulați în sus
eroare: Conținutul este protejat împotriva !!